понеділок, 08 квітня 2013 11:19

На Черкащині мати хотіла взяти на себе вбивство скоєне сином

На Черкащині мати хотіла взяти на себе вбивство скоєне сином
Тут сталося вбивство. Фото: МВС

Вночі до чергової частини Смілянського міськвідділу Черкаської області подзвонила 45-річна жінка. Повідомила, що в хаті знайшла мертвим свого 52-річного співмешканця.

"У село за вказаною адресою виїхали оперативники. Їх зустріла жінка, яка перебувала в нетверезому стані. В хаті в одній із кімнат на підлозі і без ознак життя лежав господар будинку. Жінка розповіла, що вони звечора разом випивали. Коли почали сваритися, чоловік почав погрожувати їй ножем. Захищаючись, вона почала відбиватися і той упав на підлогу. Сама пішла спати. Проснулася серед ночі й побачила, що він вже мертвий. Здавалося б, на перший погляд, злочин розкрито, але насторожило те, що жінка постійно плуталася в показах. А коли експерти виявили, що чоловік помер від тілесних ушкоджень, стало зрозуміло, що не могла бити з такою силою", - повідомила Наталія Таран з обласної міліції.

До пошуку справжнього вбивці був задіяний весь особовий склад міськвідділу міліції. Опитували жителів села, перевіряли раніше судимих та встановлювали коло спілкування покійного.

"Селяни розповіли, що потерпілий разом із співмешканкою пиячили, з односельчанами не спілкувалися. До них із сторонніх ніхто не ходив. Лише декілька разів на рік навідувався 20-річний син цієї жінки, який проживає в сусідньому районі. Саме в цей день люди бачили хлопця в селі. Але жінка твердила, що син до неї не приїжджав. Працівники карного розшуку менш як за добу встановили місце знаходження її сина. Він знаходився у своєї сестри в сусідньому районі. На слідстві хлопець в усьому зізнався. Розповів, що того дня провідував матір. Вона разом із співмешканцем вже були напідпитку. Вітчим постійно втручався в розмову сина з матір'ю. Хлопець попросив не зачіпати їх і це розлютило чоловіка. Той спочатку кричав, а потім почав погрожувати ножем. Хлопець вибив його з рук п'яного вітчима, а потім сильно вдарив його ногою в груди. Від отриманого удару чоловік упав та все ще продовжив погрожувати. Син співмешканки ударив його ще кілька разів. Побачивши, що той заспокоївся, зібрався й пішов на автобус", - розповіла Таран.

Слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство). Санкція цієї статті передбачає арештованому покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині мати хотіла взяти на себе вбивство скоєне сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути