вівторок, 22 січня 2013 16:44

На Черкащині у пожежі загинули теща із зятем

21 січня о 5.00 у власному будинку в селі Думанці на Черкащині сталася пожежа. Першою загоряння виявила сусідка. Вона вийшла вранці на вулицю й побачила, що з будинку йде дим. Подзвонила до рятувальної служби і сказала, що всередині знаходяться 2 людини.

В село на вулицю Зелену прибули три пожежно-рятувальні підрозділи. Рятувальники в кисневих апаратах в задимленому приміщенні знайшли 83-річну Тетяну Литвиненко та її 52-річного зятя Івана Мацака.

Врятувати життя постраждалим не вдалося. Вони отруїлися продуктами згорання. Пожежу ліквідували майже через три години. Причиною загоряння стала піч, повідомляють в прес-службі Головного управління МНС у Черкаській області.

"Це була порядна сім'я. Тетяна Сергіївна жила з найменшою дочкою Зіною та її чоловіком. Старша Віра живе в нашому селі. Зіна якраз в ці дні лікувалася в лікарні. Мати в неї була лежачою. Щодня вранці і ввечері до баби навідувалася Віра. Допомагала поратися Івану, доглядала за матір'ю. Кажуть, що бабу знайшли на ліжку. А Івана на порозі між кімнатами. Видно хотів вибратися з будинку й не зміг. Такого страхіття в нашому селі ще не було. Торік теж була пожежа. Тільки там людей встигли врятувати, їх було аж п'ятеро. Там жила баба, мати, дочка з дітьми. Ми їм всім селом збирали гроші. Хату будували нову, бо стара геть згоріла", - розповідає секретар сільської ради Валентина Сіренко.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині у пожежі загинули теща із зятем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути