понеділок, 01 квітня 2013 13:59

На 12-му поверсі вниз головою висіла школярка, яка хотіла покінчити з собою та зачепилась за ґрати

На 12-му поверсі вниз головою висіла школярка, яка хотіла покінчити з собою та зачепилась за ґрати
Школярка знаходилась у стані гострої алкогольної інтоксикації. Фото: dozor.com.ua

31 березня близько 6.00 на 12 поверсі будинку по вул. Артема, 132 у Маріуполі 16-річна дівчина повисла вниз головою. Вона зачепилась за металеву решітку балкону.

Як повідомила Gazeta.ua начальник прес-служби Маріупольської міліції Юлія Лафазан, дві школярки вночі розпивали алкогольні напої у 14-поверхівці.

"Подружка постраждалої проходить у цій справі, як очевидець. Вона стверджує, що відвернулась на хвилинку, а подружка в цей час вже опинилась за балконом. Школярка не розгубилась, одразу подзвонила у швидку та міліцію", - сказала вона.

За словами місцевих мешканців, їх розбудили крики дівчини, що висіла вниз головою на 12 поверсі.

"Та, що висіла, чіплялась за балкон однією рукою і ногою. А друга схопила її за ноги, і вже не відпускала, поки не приїхала міліція. Той будинок ми називаємо "пізанською баштою". Його побудували років 20 назад, і вже з порушеннями. Не зміцнили правильно фундамент, чи якась повітряна яма там з'явилась. Чи його підмило. 14-поверхівка тоді тріснула і нахилилась. Так і не заселили її. А розбирати, видно, дорого. І невигідно, бо на тому місці нічого не побудуєш. То тепер вона стала місцевою пам'яткою. Такий собі пам'ятник халатності будівельників. Взагалі-то доступу до будинку немає. Все там забито і закрито. Як ті дівчата туди потрапили — невідомо", - зауважили у міліції.

Дівчину зняли з металевої решітки працівники міліції і передали лікарям швидкої.

"Школярка знаходилась у стані гострої алкогольної інтоксикації. Тому її відразу забрали у реанімацію. Іншу дівчину не госпіталізували. Зараз ведеться з'ясовування всіх подробиць пригоди. А щодо батьків школярок порушені адміністративні справи по недогляду за неповнолітніми дітьми. Вони заплатять штраф за неналежне виконання батьківських обов'язків", - зазначила Юлія Лафазан.

Зараз ви читаєте новину «На 12-му поверсі вниз головою висіла школярка, яка хотіла покінчити з собою та зачепилась за ґрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути