понеділок, 28 вересня 2015 14:26

Міліція про вбивство бійця АТО у Києві: злочинці були на авто з підставними номерами

Автор: facebook.com
  Загиблий Артем Приходько
Загиблий Артем Приходько

Військовослужбовця Артема Приходька біля столичного кафе "Пальміра" у ніч на 27 вересня збила "Ауді" із підставним номерним знаком.

Про це повідомляє прес-центр ГУМВС України в місті Києві.

"До працівників міліції, які негайно прибули на виклик, звернувся 25-річний киянин і розповів про обставини події: він зустрівся зі своїм товаришем, щоби відсвяткувати зустріч бійців АТО. А згодом у них виник конфлікт із четвіркою незнайомців. Почалася бійка. Коли на допомогу підійшли побратими, один із опонентів дістав пістолет і почав стріляти під ноги та у повітря. А потім вони сіли в автомобіль "Ауді" і почали втікати.

При цьому водій авто, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на студентку, яка була свідком події. У результаті потерпіла була доставлена в лікарню з попереднім діагнозом - перелом гомілки лівої ноги. Після наїзду на дівчину водій "Ауді" додав газу, збив одного з учасників АТО і зник у невідомому напрямку. Від отриманих травм 31-річний киянин помер у лікарні.

На місці події правоохоронці вилучили вісім стріляних гільз калібру 9 мм та дві кулі. Речові докази направили для проведення експертизи.

Також працівники міліції встановили, що за номерними знаками автомобіля "Ауді", на якому втекли зловмисники, зареєстрований позашляховик "Паджеро спорт", власницею якого є 61-річна киянка", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у мережі з'явилися фото підозрюваного у вбивстві демобілізованого бійця АТО.

Слідчим відділом Святошинського РУ ГУМВС України в місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення підозрюваних осіб та з'ясовують обставини події.

Зараз ви читаєте новину «Міліція про вбивство бійця АТО у Києві: злочинці були на авто з підставними номерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути