пʼятниця, 17 травня 2013 08:41

Миколаївського гвалтівника і садиста з 7-го класу боїться весь район

Миколаївського гвалтівника і садиста з 7-го класу боїться весь район
Фото: www.moe-online.ru

У Миколаєві 13-річного підлітка звинуватили у жорстокому побитті та сексуальному насильстві над дитиною. У школі кажуть, що він давно тримав у страху увесь район, пише ТСН.

Постраждалий нині у лікарні з черепно-мозковою травмою і побоями. Дитина каже, кривдник із своїм старшим приятелем силоміць завели його на закинуте будівництво і знущалися.

Побита дитина змогла повернутися додому, лише коли агресивні хлопці пішли. Шокована мати відразу написала заяву в міліцію, але все одно боїться за своїх дітей.

"Вони ходять нашою вулицею. Сьогодні він зі школи втік і сидів на нашій вулиці. Показав мені ось так – мовляв, начувайся. Тобі буде капєц", - розповіла Наталя Лекарцева.

Жінка уже підшуковує нове житло. Бо переконана, що має на те підстави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підліток зарізав двох пенсіонерів та поранив дівчину в Донецьку

Директор школи, де вчиться малолітній підозрюваний, демонструє теку, повну скарг на нього. 7-класник, розповідають педагоги, абсолютно некерований.

"2 роки школа страждає, діти, педагогічний колектив, батьки. Він дуже часто лупцює дітей, забирає гроші. Знущається з дівчат в класі, використовує нецензурну брань. Мама заохочує свою дитину, вона відчуває безкарність", - розповіла директор ЗОШ №29 Лариса Грицюк.

Хлопця, кажуть педагоги, неодноразово хотіли перевести до спецшколи, але не можуть отримати згоду батьків. Мати підозрюваного заявила – єдиного сина в інтернат не віддасть.

Усі звинувачення на його адресу називає наклепом. Каже, побитися міг, а от сексуальні домагання відкидає – такого, на її думку, не могло бути.

Міліція вважає, що підліток у них на контролі. За вживання ним алкоголю, бродяжництво та крадіжки раніше штрафували батьків. Цього разу, за побиття 5-класника, відкрили кримінальне провадження.

Якщо вину у побитті та знущаннях доведуть – його, наймовірніше, відправлять до інтернату. Віку кримінальної відповідальності він не досяг. Покарання можливе тільки в 16 років.

"Питання остаточно буде вирішуватися в суді", - зазначив керівник слідчого відділу Корабельного райвідділу міліції Олег Гудима.

Побитого 5-класника з лікарні випишуть за тиждень-півтора. Медики кажуть, що наслідки від фізичних знущань вони мінімізують. А от якими будуть психологічні – ніхто прогнозувати не береться.

Зараз ви читаєте новину «Миколаївського гвалтівника і садиста з 7-го класу боїться весь район». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути