вівторок, 31 січня 2017 11:04

Матір викинула своє немовля із щемливою запискою

Матір викинула своє немовля із щемливою запискою
mk.npu.gov.ua

На Миколаївщині шукають жінку, яка підкинула своє немовля чужим людям. Новонароджену дівчинку знайшли у під'їзді будинку №11 по вулиці Миру селища Первомайське. Сільський сторож Олександр Луценко повертався з роботи та почув плач.

Про це повідомляє "ТСН".

"Думаю, чи я фільмів надивився? Спускаюся, ліхтариком підсвітив – дитя! Маленькі ручки такі, я злякався, не знаю, що робити", - розповідає він. Сусідка по під'їзду Поліна Дибська каже, що лице немовля було ще теплим. Значить, підкинули вранці. Дівчинка була загорнута в ковдру, порізану на три шматки. Простирадло подране на ганчірки. Маля занесли в найтеплішу квартиру, доки їхали медики та поліція. Видно, що дівчинку годували грудьми, так як було засохле молоко. За словами медиків, дитина народилася доношеною та цілком здоровою. Її вага - 3 кг. Для профілактики вона пробуде у лікарні місяць. Враховуючи характер пуповини – приблизно 3 дні від народження. Пуповина була перев'язана звичайною домашньою ниткою. Тому звідси видно, що пологи відбувалися вдома. Лікарі зробили необхідні аналізи", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати залишила новонароджену доньку помирати

Матір-зозулю шукає поліція, а селяни губляться в здогадах. При дівчинці була записка від її матері. В ній жінка просить назвати доньку Емілією. Її ж саму просить не шукати, так як вона хвора.

"Прошу вас: віддайте мою дівчинку в надійні руки. Мені залишилося жити не довго, у мене рак останньої стадії, а чоловік алкоголік – вона з ним загине. Я цього не хочу. Будь ласка, не судіть мене, поможіть моїй дівчинці", - цитують свідки записку матері.

Поліція перевіряє інформацію про жінок, які були вагітні. Просять усіх, хто володіє інформацією про матір чи обставини події, звертатися на лінію 102. Породіллі загрожує до 3 років ув'язнення.

У Запоріжжі в сумці знайшли новонароджене немовля з запискою. Малюк дуже змерз, тому почав голосно плакати. Цим і привернув увагу перехожих. У відмові жінка повідомила, що дитина їй не потрібна, бо їй самій нема де жити.
Зараз ви читаєте новину «Матір викинула своє немовля із щемливою запискою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути