четвер, 09 серпня 2012 13:45

Масштабна ДТП у Молдові: 11 людей загинуло, 25 госпіталізовано

Масштабна ДТП у Молдові: 11 людей загинуло, 25 госпіталізовано
Серед загиблих є також примар (голова адміністрації) села Мореній-Ной Іван Мардар і його дружина. Фото: ziarelive.ro

Пасажирський автобус перекинувся на трасі Мореній-Ной - Унгени в Молдові, 11 людей загинули, 25 осіб госпіталізовано, з них 10 розміщені в реанімації.

Про це повідомила головний лікар Унгенської лікарні Лідія Кречун.

"Зараз усі лікарі лікарні задіяні у порятунку життів і наданні допомоги постраждалим. Крім того, з Кишинева прибула бригада фахівців, оскільки своїми силами колектив районної лікарні не впорався б", - повідомила Кречун.

Відразу після отримання інформації про аварію на місце події були відправлені дві бригади лікарів на машинах швидкої допомоги, оснащених усім необхідним обладнанням. Про це повідомили в прес-службі МОЗ Молдови. Крім того, у республіканській лікарні швидкої допомоги підготовлені операційні кабінети для прийому особливо тяжко постраждалих.

"Серед загиблих є також примар (голова адміністрації) села Мореній-Ной, звідки відправлявся автобус, Іван Мардар і його дружина, а їхня дочка знаходиться у важкому стані в реанімації", - повідомив начальник слідчого відділу районної поліції полковник Георгій Ткач.

Зараз вивчаються причини і обставини аварії: чи йде мова про несправність гальм автобуса, або ж аварія сталася з вини водія. Поліція не виключає версію про те, що з водієм під час руху стався серцевий напад. Сам водій теж загинув.

/media/video/449948/1_449948.mp4

Зараз ви читаєте новину «Масштабна ДТП у Молдові: 11 людей загинуло, 25 госпіталізовано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути