понеділок, 26 вересня 2016 16:07

Маршрутка з пасажирами перевернулася під час руху
10

Фото: vk.com

Вчора на вул. Отамана Головатого в Одесі на швидкості перевернулася маршрутка БАЗ із пасажирами. Постраждали 9 людей.

Про це для Gazeta.ua розказала пасажирка мікроавтобуса.

Мікроавтобус №145 перекинувся під час руху. В машини відірвалося ліве заднє колесо і вона впала на бік. Пасажирів госпіталізували із травмами різного ступеня тяжкості.

"Пасажирка, яка вийшла на кілька зупинок раніше, говорила, що водій уже тоді летів на високій швидкості. Хтось із перехожих на вулиці бачив іскри з-під коліс. Я сиділа біля вікна у маршрутці, дивлюся, а там відпадає колесо. За кілька секунд я розумію, що машина упаде на мій бік, тому я згрупувалася, сховала голову руками. Маршрутку нахилило вліво. Мене притисло до скла. Почула крики, серед них був і дитячий. Усі пасажири, які сиділи справа, звалилися на мене. Побилось скло, машина гальмувала секунд 5. Мій верхній одяг порвався. Голою спиною протягло по асфальту і битому склу під пасажирами. Чекала найстрашнішого - як вибратися, якщо я внизу. Добре, що ніхто не панікував. Мені допомогли вийти на вулицю", - говорить Катерина, пасажирка маршрутки. Усі люди вибралися із побитої машини через вікно. У дівчини був шок.
"Я просто ходила, мені нічого не боліло. Мене намагалися зловити і віддати до "швидкої". Тоді вже відчула, як усе болить. Лікарі сказали їхати додому, промити теплою водою і помазати горілкою. Але все ж відвезли до обласної лікарні. Півтори години під анестезією діставали камінчики й скельця", - продовжує Катерина.

За словами дівчини, водій, якого звати Руслан, після аварії ходив між пасажирами і збирав гроші, що розсипалися з його каси. "Нікому із пасажирів не допомагав. Але компанія перевізника погодилася відшкодувати збитки", - додає Катерина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій на Lexus збив насмерть інваліда у візку

На місці аварії працювали медики "швидкої" та поліція.

Зараз ви читаєте новину «Маршрутка з пасажирами перевернулася під час руху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути