Ексклюзиви
середа, 26 червня 2013 22:55

Львівська міліція затримала трьох нападників на журналістів Шустера

Львівська міліція затримала трьох нападників на журналістів Шустера
Фото: 0352.com.ua

Троє осіб, що напали сьогодні на знімальну групу "Савік Шустер Студії", затримані міліцією і дають свідчення, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Як зазначено в повідомленні, Галицький районний відділ міліції Львова порушив кримінальну провадження в частині першій статті 171 ККУ (умисне перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

За даними прокуратури, журналісти проводили зйомку на площі Ринок у центрі Львова і троє невідомих спровокували з ним конфлікт, намагалися пошкодити відеокамеру, а також відібрали у журналіста посвідчення. Зловмисники перебувають у райвідділі, проводяться першочергові слідчі дії.

"На місце події приїхала слідчо-оперативна група. Знімальна група працювала над черговою програмою соціального ток-шоу "Шустер Life. Адреналін" про "чорних "благодійників".

"Ми проводили журналістський експеримент: наскільки люди готові жертвувати свої гроші іншим. Героїня сюжету - мама хворої дитини йшла центром Львова, маючи на руках всі документи, і отримувала допомогу від людей. У цей момент підбігли люди, зажадали показати посвідчення, я їм показала, вони скрутили руки, забрали документ і стали бити камеру", - розповіла кореспондентка Альбіна Безроденко.

Зараз ви читаєте новину «Львівська міліція затримала трьох нападників на журналістів Шустера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути