середа, 23 травня 2012 09:01

Львів'янка звинуватила жадібного коханця у зґвалтуванні

Львів'янка звинуватила жадібного коханця у зґвалтуванні
Чоловік відмовився давати гроші своїй подрузі. Фото: ru.123rf.com

На Львівщині 26-річна жінка вирішила провчити свого знайомого, з яким упродовж трьох років мала близькі інтимні стосунки. На чоловіка, який відмовився давати гроші на її потреби, вона поскаржилась міліції про зґвалтування.

21 травня близько 18.00 до працівників Миколаївського райвідділу міліції у Львівській області звернулася 26-річна жінка. Вона заявила, що у квартирі будинку, розташованому на вулиці Грушевського у місті Миколаєві, її зґвалтував знайомий, 40-річний місцевий житель.

Перевіряти викладений у заяві жінки випадок зґвалтування взялися працівники Миколаївського райвідділу міліції. І вже в ході опитування обох учасників цього правопорушення було з'ясовано, що насправді дані громадяни є знайомими впродовж тривалого часу. Більше того, протягом трьох років вони жили разом і перебували у близьких інтимних стосунках.

Встановлено, що того дня між коханцями виникла суперечка: чоловік відмовився давати гроші своїй подрузі, за що вона вирішила провчити його, заявивши про зґвалтування до правоохоронних органів.

Зараз за даним фактом триває перевірка.

 

Зараз ви читаєте новину «Львів'янка звинуватила жадібного коханця у зґвалтуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути