пʼятниця, 07 червня 2013 12:40

Кременчуцький самогубець вижив після стрибка з 20-метрової висоти

Кременчуцький самогубець вижив після стрибка з 20-метрової висоти
Фото: lenta-ua.net

6 червня на одному з островів річки Дніпро в місті Кременчук Полтавської області знайшли 26-річного місцевого мешканця. Напередодні чоловік спробував вкоротити віку, стрибнув із 20-метрового Крюківського мосту.

"В міліцію подзвонив його товариш, сказав, що друг збирається стрибнути з мосту, бо набридло жити. Міліціонери та знайомий чоловіка виїхали на місце, але там вже нікого не було. Товариш здалеку бачив силует людини, яка стрибнула у воду, - розказав Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції. - Одразу водолази та рятувальники з човнами почали пошуки в тому місті, де приблизно стрибнув чоловік. Шукали цілий день, та нікого не знайшли".

Самогубця знайшли рибалки біля острівка на Дніпрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині самогубця стрибнув з мосту. Тіла досі не знайшли

"Йому вдалося випливти, але течія віднесла подалі. На острові рибалили місцеві чоловіки, вони і витягли самогубця з води, відвезли на човнову станцію, відігріли, дізналися, де мешкає та відвезли додому, - продовжили в міліції. - З'ясувалося, що перед стрибком він сидів з компанією, вживали алкоголь. Один із його друзів розповів, що перед стрибком чоловік посварився з дівчиною".

Рятувальники говорять, рідко люди виживають після стрибка з такої висоти. В тому місці сильна течія, могло легко затягти під воду.

Зараз ви читаєте новину «Кременчуцький самогубець вижив після стрибка з 20-метрової висоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути