четвер, 08 грудня 2016 17:59

Конфлікт між вартовими закінчився стріляниною: поранені у лікарні

Конфлікт між вартовими закінчився стріляниною: поранені у лікарні

Вночі 7 грудня у військовій частині в Голопристанському районі Херсонщини виник конфлікт між двома вартовими, який закінчився стріляниною. Троє людей отримали поранення.

Про це повідомляє УНІАН.

"На території польових артилерійських складів військової частини між двома вартовими виник конфлікт, в ході якого обидва застосували автоматичну вогнепальну зброю АК-74. В результаті вогнепальні поранення отримали обоє вартових і третій військовослужбовець, який втрутився у конфлікт", - повідомляє видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка розстріляли біля будинку

Усіх госпіталізували до районної лікарні - 21-річний рядовий із вогнепальним пораненням правого стегна, 23-річний рядовий з вогнепальним пораненням в область паху і 21-річний рядовий з непроникаючим вогнепальним пораненням тулуба.

Військовослужбовцям, які влаштували стрілянину загрожує до 10 років позбавлення волі. Матеріали щодо даного інциденту скеровано у військову прокуратуру Херсонської області.

П'ятьох поліцейських розстріляли спецпризначенці. Замітали сліди злочину або ж прибирали непотрібних свідків — свідок стрілянини у Княжичах.

Зараз ви читаєте новину «Конфлікт між вартовими закінчився стріляниною: поранені у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути