понеділок, 16 січня 2012 09:50

Київський сутенер змушував повій працювати за їжу

Київський сутенер змушував повій працювати за їжу

У Києві затримано сутенера, котрий примушував повій працювати за їжу і житло, як в буремних 90-х. Про це повідомили в прес-службі ГУ МВС в Києві, пише ТСН.

Сутенер висліжував красивих дівчат з провінції, знайомився з ними, привозив додому і перетворював на повій. Після цього відвозив на Окружну, де вони обслуговували від 3 до 5 клієнтів за ніч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повія обслуговувала міліціонерів біля головного управління МВС у Києві

"Характер заробітку дівиць не дуже засмучував. Набагато більше їх турбували умови праці, постійні погрози та те, що весь заробіток йшов у кишеню сутенеру. У позаробочий час він навіть не випускав дівчат погуляти зі своєї квартири. Все - їжу, напої й, навіть, одяг купував сам", - повідомили у прес-службі. Три дівчини працювали у сутенера місяць, поки не попалися міліціонерам. "Оперативникам "нічні метелики" скаржилися, що дуже боялися свого господаря - мовляв, обіцяв міцно бити і навіть вбити, якщо спробують втекти або слово кому сказати. А ще сподівалися, що коли відпрацюють зроблені в них капіталовкладення, то отримають можливість трудитися тілом самі на себе", - заявили в ГУ МВС Києва.

Наразі сутенера затримано. Проти нього порушено кримінальну справу за статтею про сутенерство. Його подальшу долю визначать слідство та суд.


Зараз ви читаєте новину «Київський сутенер змушував повій працювати за їжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути