середа, 23 січня 2013 15:30

Киянин хотів убити себе і підірвав власну квартиру

Киянин хотів убити себе і підірвав власну квартиру
Фото: novorab.ru

22 січня близько 14:00 на проспекті Павла Тичини 5,що у Дарницькому районі столиці, в одній із квартир на п'ятому поверсі стався вибух. На той момент у помешканні був господар Максим Олексієнко. Він сам відкрутив чотири конфорки плити і чекав на смерть. Через деякий час, як стверджують рятувальники через іскру, газ вибухнув. Чоловік відбувся опіками обличчя та травмою руки. На місці події правоохоронці знайшли передсмертну записку. В ній чоловік попросив не включати світло та вимкнути газ. Також попросив не хоронити його, а кремувати. Свій вчинок пояснював тим, що приносить у сім'ю лише горе та розруху.

Сусідка Олексієнків Надія Василівна радить самогубцям стрибати із мосту Патона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому готелі знайшли трупи двох іноземців з простріленими головами

"Приходжу під під'їзд, а тут вже купа людей: пожежники, телевізійники, міліція. Пластикова стіна їхнього балкону вивалилась повністю. То вже сьогодні зранку поприбирали. Максима вже на той час забрали в лікарню. У сусідів горе, але якщо подумати, то і нам могло бути не краще. А якби то зірвало стіну до мене, чи до сусідів знизу провалилась стеля, що тоді робити? Хочеш померти — іди на міст Патона. Тут недалеко, і нікому біди не наробиш", - розповіла сусідка.

В міліції проти чоловіка справи порушувати не будуть.

"Людина із психічними вадами. Потерпілих, окрім нього самого немає, тому порушувати справу немає за що", - прокоментував речник МВС у місті Києві Ігор Михалко.

Зараз ви читаєте новину «Киянин хотів убити себе і підірвав власну квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути