вівторок, 27 жовтня 2015 10:46

До Плотницького приставили спецназівців, які в РФ охороняють "перших осіб"

До Плотницького приставили спецназівців, які в РФ охороняють "перших осіб"
Фото: nnm.me

Ватажка терористичної "ЛНР" Плотницького охороняють бійці загону "Заслон", які підпорядковуються безпосередньо керівнику ЗС РФ.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав луганський активіст, лідер громадської організації "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

"Особисту охорону ватажка самопроголошеної "ЛНР" Ігоря Плотницького здійснюють бійці російського загону спеціального призначення "Заслон" Служби зовнішньої розвідки РФ.

Бійців "Заслону" використовують для силового забезпечення операцій за кордоном. У завдання "Заслону" входить забезпечення охорони перших осіб посольств РФ в інших країнах, носіїв секретної інформації, безпека агентурної роботи", - ідеться в повідомленні.

Снєгирьов зауважив, що бійцям "Заслону" заборонено спілкуватися з місцевими "правоохоронцями", кістяк яких складається з колишніх співробітників МВС та СБУ, з числа тих, що перейшли на бік бойовиків.

Активіст додає, що саме бійці зазначеного загону брали активну участь у захопленні будівлі УСБУ в Луганську 6 квітня 2014 року. Ця подія була початком т.зв. "русской весны" і фактично дала старт війні на Донбасі.

 

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа", особисту охорону ватажка самопроголошеної "лнр" Ігоря Плотницьког...

Posted by Дмитро Снєгирьов on 27 жовтня 2015 р.
Зараз ви читаєте новину «До Плотницького приставили спецназівців, які в РФ охороняють "перших осіб"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути