неділя, 15 вересня 2013 12:19

Через самогубцю закрили чотири станції метро

Через самогубцю закрили чотири станції метро
Фото: Андрій Жигайло

Сьогодні о 9:15 на станції столичного метрополітену Вокзальна 27-річна жінка стрибнула під прибуваючий потяг. В результаті надзвичайної ситуації, з 9.50 до 11.00 ранку на вхід були закриті чотири станції метро - Театральна, Університет, Вокзальна та Політехнічний інститут.

Жінка стрибнула під прибуваючий потяг. Машиніст екстрено загальмував, підім'явши її під себе кажуть очевидці.

"Вона сама стрибнула, це потім підтвередили всі навколо. Їй пощастило бо попала в жолоб, але ногу їй поранило. Щоб дістати постражалу приїжджала аварійна бригада. Виключали контактну рейку, домкратами підняла потяг. Вона була жива, весь час щось кричала, то на машиніста, то на бригаду. Її забрала швидка допомога, яка прибула за кілька хвилин. Нам прийшлось на годину закрити вхід на станцію. Там така черга утворилась, - розповіла одна з працівниць станції.

У столичному метрополітені повідомили, що одразу організували круговий рух поїздів від станції Академмістечко до  станції Шулявська та від станції Лісова до станції Хрещатик. По другій колії організували двосторонній рух поїзда від станції Театральна до станції Шулявська.

Про зміни руху потягів пасажирів повідомляли гучномовцями. Після вилучення пасажира о 10:15 рух поїздів та роботу станцій на Святошинсько-Броварській лінії було відновлено. Місце падіння засипали піском, міліціонери опитували постраждалих.

Кілька днів тому на колію станції Арсенальна упала 86-річна жінка. Її забрали до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Через самогубцю закрили чотири станції метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути