вівторок, 19 листопада 2013 14:42

Через прорив труб затопило декілька районів Одеси
7

Фото: Фото: Ростислав Баклаженко

Сьогодні в Одесі об 11:00 в районі 3-ї станції Люстдорфської дороги сталася надзвичайна подія. Прорив труб призвів до того, що вода почала бити фонтаном прямо з-під землі і стрімко заливати проїжджу частину.

Буквально через 10 хвилин залило трамвайні рейки. Дуже швидко потоки рвонули в низини і почали затоплювати будинки приватного сектору.

Незважаючи на те, що комунальники перекрили воду, стихія зробила свою чорну справу - гаражі і підвали, в яких одесити зберігали запаси, виявилися залиті.

На дорогах утворилися величезні пробки, рух трамваїв №13, 26 і 31 було припинено, та ж доля спіткала тролейбуси №7, 11 і 12. Приблизно, до 12:00 на місце прибули правоохоронці і почали регулювати рух на підступах до площі Толбухіна, а також на перехресті Люстдорфської дороги та Комарова.

У водоканалі повідомили, що для виправлення ситуації від води відключили цілий район - Черемушки.

Для ліквідації підтоплення та виконання необхідних робіт тимчасово знизили рівень подачі води (до рівня другого поверху) на території від площі Толбухіна до Пересипського мосту.

Зараз ви читаєте новину «Через прорив труб затопило декілька районів Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути