середа, 26 червня 2013 10:32

Через небувалі зливи Прикарпаття пішло під воду

Через небувалі зливи Прикарпаття пішло під воду
Фото: www.ugorod.od.ua

В Івано-Франківській області через сильні дощі ввечері у вівторок, 25 червня, у восьми селах виявилися підтоплені будинки і присадибні ділянки.

Так, у Долинському районі в селах Лолин, Старий Мізунь, Шевченкове, Гошів, Гергиня, Новошин, Кропивник та селищі Вигода підтоплені 41 підвал житлових будинків і 82 присадибних ділянки, розмито дорожнє покриття довжиною 1250 м.

Як повідомляє в середу, 26 червня, управління ДСНС в Івано-Франківській області, станом на 21:00 вівторка, 26 червня, опади припинилися, вода зійшла у природне русло струмків. Внаслідок стихії ніхто не постраждав, загрози для місцевого населення немає.

Збитки і точну кількість підтоплень встановлює комісія з екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Долинської райадміністрації.

За інформацією облуправління ДСНС, станом на 06:00 середи, внаслідок грози без електропостачання залишилися сім населених пунктів - чотири у Тлумацькому і три в Рожнятівському районах, втрачений телефонний зв'язок із 61 населеним пунктом, знеструмлено 30 АТС.

Крім того рятувальники повідомляють, що через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 58 населених пунктів у Львівській області та 23 - у Волинській.

У цілому в Україні через негоду залишилися без світла 88 населених пунктів.

Зараз ви читаєте новину «Через небувалі зливи Прикарпаття пішло під воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути