четвер, 07 січня 2016 14:46

З християнського табору на Хмельниччині госпіталізували з отруєнням 20 дітей

З християнського табору на Хмельниччині госпіталізували з отруєнням 20 дітей

З християнського табору при Красилівському костьолі (Хмельницька область) 20 дітей було госпіталізовано з гострою кишковою інфекцією.

Серед паломників у християнському таборі при Красилівському костьолі (Хмельницька область) стався спалах захворювань на гостру кишкову інфекцію, в результаті якої постраждали 20 дітей 13-17 років і двоє дорослих, повідомила прес-служба Держсанепідемслужби.

Хворі були госпіталізовані в інфекційне відділення Красилівської центральної районної лікарні. Попередній діагноз – гострий гастроентероколіт.

Перебіг захворювання у 15 хворих - середньої тяжкості, у семи - легкої. Встановлено, що всі хворі проживали з 3 січня у християнському таборі при Красилівському костьолі. Всього в таборі перебувало 53 дитини і 16 організаторів.

Працівники Держсанепідслужби почали санітарно-епідеміологічне обстеження осередку захворювання.

"Встановлено, що у християнському таборі було організовано харчування всіх паломників. Для приготування страв залучалися особи без медичних оглядів та відповідної кваліфікації. Використовувалася продовольча сировина без відповідної супровідної документації, яка свідчила б про її походження, безпечність та якість", - наголошується в повідомленні.

В осередку захворювання проведена заключна дезінфекція.

Зараз ви читаєте новину «З християнського табору на Хмельниччині госпіталізували з отруєнням 20 дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути