середа, 07 листопада 2012 14:53

Ігорю Завадському фанатки носять у СІЗО пироги

Ігорю Завадському фанатки носять у СІЗО пироги
Ігор Завадський - єдиний у світі володар трьох найвищих призів міжнародних конкурсів акордеоністів "Золота ліра". Фото: wek.com.ua

Учора справу акордеоніста Ігоря Завадського почав розглядати суд. Музиканта, його адміністратора та водія звинувачують у розбещенні шістьох неповнолітніх і розповсюдженні порно.

Завадський сидить у Лук'янівському СІЗО. Змінив три камери. Зараз його сусід по неволі — чиновник із Міністерства оборони, звинувачений в економічному злочині. Двічі на місяць акордеоністові дозволяють приймати передачі. Сьогодні Ігорю Борисовичу їх принесли дві прихильниці — Любов Трофимова, 55 років та Неля Станіславова, 55 років.

"Почула, що Ігор у в'язниці, із газет, - розповідає Станіславова. - Була майже на всіх судах, а це порядку двадцяти. Після Апеляційного ходила тиждень роздавлена, це був дикий жах. Адвокат говорить прокурору: "Це ви так вважаєте, а де ж факти? Факти? Де свідки?"

До СІЗО перший раз пані Неля приносила передачу літом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу акордеоніста Завадського направлено до суду: артисту світить 12-річний термін

"А оце спекла домашній пиріг, думаю, треба Ігорю занести, він же там голодний. В газетах пишуть, що його майже не годують, - жінка дістає із целофанової торбинки пиріг із вишнями, він іще теплий. - Ігоря я знаю більше десяти років. Познайомилися, коли я з приятелькою прийшла в Український дім. Там зібралися пенсіонери, а Завадський давав безплатний концерт. Жара була сорок градусів на вулиці і духота. Я бачила, як з нього піт річкою тече. Але люди просили, і він грав близько трьох годин. Ви уявляєте? Година проходить, він каже: "Ну, все". Але люди дивляться так благально, він махає рукою: "Ну, ладно!" Після того завжди ходила на його концерти і спілкувалася з Ігорем після них.

Жінка не вірить, що Завадський — педофіл.

"Ви знаєте, от навіть настілечки, на півмізинця не вірю, - великим пальцем лівої руки притискає вказівний. - Я ж його знаю, бачила, як на концертах Завадського виступали його учні. Він виходив у зал і питав потім глядачів: "Ну як вам, сподобалося?" І коли кажеш: "Отой молодий акордеоніст сподобався більше", він зразу питає: "Чим? Чому?" Видно було, що людина цим жила, горіла. Потім іще в нього був такий випадок. За дві години до концерту одного учня перепинили якісь хулігани, пограбували, побили до струсу мозку. Ігор відіграв концерт і зразу ж поїхав у лікарню. Я йому так і казала: "У вас золоті руки і серце", а він тільки усміхався і дякував".

Жінка зауважує, що недавно один столичний телеканал знімав про Ігоря Завадського телепередачу.

"Запросили й мене. Одна жінка, матір Ігоревого учня, била себе в груди, казала: "Цього не може бути", кричала, що вона готова взяти Завадського на поруки. Потім нам сказали, що вся зйомка, яку робили того дня — бракована, тому передача не вийде. Але я думаю, може, під ту програму спеціально брак "організували", - вважає жінка.

Ігор Завадський — заслужений артист України, переможець міжнародних конкурсів у Франції, Італії, Ірландії, Іспанії, єдиний у світі володар трьох найвищих призів міжнародних конкурсів акордеоністів "Золота ліра". Має 10 альбомів, перед арештом записував 11-ий. Внесений до книги рекордів Гіннеса — разом із 663 музикантами в Канаді відіграв мелодію на акордеоні протягом 29 хвилин 30 секунд.

Зараз ви читаєте новину «Ігорю Завадському фанатки носять у СІЗО пироги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути