вівторок, 24 січня 2017 18:02

Лікарі 10 годин витягали кулю з 6-річної дитини

Лікарі 10 годин витягали кулю з 6-річної дитини
informator.dp.ua

У Дніпрі 6-річного хлопчика, у якого стріляли, вже прооперували. Куля застрягла в легені. Лікарі витягали її 10 годин. Учора ввечері на вулиці 20-річчя Перемоги невідомі підстрелили дитину в груди. За словами правоохоронців, ймовірно хулігани. Вітчим хлопчика каже, причина - необережне поводження зі зброєю.

Про це повідомляє "Информатор".

"Ми йшли від будинку до машини. Вона була буквально за метрів 30. Проходили повз арки. Раптом почули постріл. Після цього син крикнув "Мама". Андрійко схопився за груди та впав на землю. Ми помітили невелику дірочку. Крові було небагато. Відразу відвезли до лікарні. Там зробили рентген", - розповів вітчим потерпілого Кирил Санжаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідний дядько вистрелив у свого 3-річного племінника

Поліція вилучену кулю відправила на експертизу. Як виявилося, стріляли із пневматичної зброї. За словами правоохоронців, цілеспрямовано розстрілювати дитини ніхто не збирався. Самі батьки нікого не підозрюють. Кажуть, ворогів не мають. Однак невелика зачіпка є. Мама Андрійка згадала, що бачила біля тієї ж арки групу підлітків.

Слідчі обстежують територію. Опитують місцевих жителів. Триває розслідування.

23 січня у Дніпрі на житловому масиві Придніпровськ невідомі підстрелили 6-річного хлопчика. Дитину госпіталізували та готують до операції. Стрілків шукають. Їм загрожує від 5 до 8 років ув'язнення.
Зараз ви читаєте новину «Лікарі 10 годин витягали кулю з 6-річної дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути