пʼятниця, 20 грудня 2013 16:12

Харків'янин налагодив порно-бізнес і став мільйонером
5

Фото: Фото: mvs.gov.ua

Порно-бізнес налагодив 33-річний харків'янин. Через мережу Інтернет він надавав клієнтам з різних країн можливість подивитися на жіночі принади. За весь час існування бізнесу чоловік заробив майже мільйон гривень, повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Харківській області.

Організатор особисто, під приводом проведення кастингів, відбирав потрібних дівчат. У 2012 році він зняв у Харкові три квартири, де розмістив комп'ютери з веб-камерами для запису "гарячого" відео. Квартири чоловік міняв раз на місяць, щоб уникнути покарання та заплутати правоохоронців.

Основний фігурант справи відкрив рахунки у різних закордонних банках, куди надходили кошти від клієнтів за отримані через Інтернет сексуальні послуги.

У ході слідства було встановлено, що обслуговували усіх охочих 15 дівчат. Вони повинні були працювати не менше 70 годин на місяць, їхня оплата в середньому сягала 30 відсотків від отриманого прибутку. Вартість самого відео становила від 1,5 до 4 доларів за хвилину в залежності від країни.

Ймовірна сума, яку отримали організатори за свій бізнес, приблизно 100 тисяч доларів.

Наразі встановлюються особи усіх дівчат, які працювали раніше у підпільних веб-студіях, та місце розташування банків, на рахунок яких надходили гроші від любителів порно-продукції.

Інформація про вказані факти зареєстрована у Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч. 3 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років із забороною обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років з відповідною конфіскацією порнографічних предметів, кіно- та відеопродукції, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, засобів їхнього виготовлення, розповсюдження і демонстрування.

Нагадаємо, нещодавно у Києві прикрили віп-бордель, у якому за день заробляли по 280 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Харків'янин налагодив порно-бізнес і став мільйонером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути