пʼятниця, 17 квітня 2015 09:04

Геращенко піарив сайт, на якому за 2 дні до вбивств Калашнікова і Бузини з'явилися їхні адреси

Домашні адреси колишнього регіонала Олега Калашнікова та журналіста Олеся Бузини були оприлюднені на сайті "Миротворець" за 2 дні до вбивств.

 
 

Раніше народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook рекламував сайт "Миротворець", на якому публікувалися особисті дані терористів і сепаратистів, включаючи адреси проживання.

Відповідний запис у Facebook Геращенко зробив 8 січня. У ньому радник міністра повідомляє, що сайт "Миротворець" створений "групою однодумців для допомоги в роботі МВС та СБУ".

Нагадаємо, пізно ввечері 15 квітня, колишнього нардепа "Партії регіонів" Олега Калашнікова застрелили біля його будинку в столиці. На другий день із машини невідомі розстріляли Олеся Бузину.

 

Подарки к Рождеству или каждой твари по заслугамНесколько недель назад я презентовал проект по сбору данных о террорис...

Posted by Anton Gerashchenko on 8 січня 2015 р.
Зараз ви читаєте новину «Геращенко піарив сайт, на якому за 2 дні до вбивств Калашнікова і Бузини з'явилися їхні адреси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути