четвер, 08 серпня 2013 16:32

Екс-прокурор Черкащини скоїв ДТП й перевернувся на "Лексусі"

7 серпня о 23.30 у Черкасах на перехресті вулиць Байди Вишневецького та Хрещатик зіткнулися автомобілі "Део Ланос" та "Лексус". За інформацією прес-служби Прокуратури та ДАІ, в останньому перебував колишній прокурор Черкас, а зараз керівник напрямку внутрішньої безпеки органів прокуратури Володимир Гармаш.

"Водій "Лексусу", виїжджаючи з другорядної дороги, не пропустив автомобіль Део Ланос, який рухався по головній дорозі, - коментує прес-секретар УДАЇ в Черкаській області, Олена Плаксій. - За кермом "Део" знаходився мешканець села Руська Поляна. Всіх учасників ДТП було доставлено до третьої міської лікарні. Медична експертиза встановила, що всі учасники ДТП перебували у тверезому стані".

Автор: Віталій Латишев "Прес-центр"
 

Олена говорить, що водій та пасажир "Лексуса" отримали легкі та середні ушкодження. В той час як водій Ланосу тілесних ушкоджень не отримав. У прес-службі Прокуратури Черкаської області заявляють, що у Володимира Гармаша були проблеми зі здоров'ям, він не міг керувати автомобілем. Через це він попросив знайомого відвезти його. Володимир Гармаш повертався від батьків.

На місце події приїхав і депутат міської ради опозиціонер  Микола Булатецький.

Автор: Віталій Латишев "Прес-центр"
 

"Мене викликали знайомі черкащани, які сказали, що тут сталося серйозне ДТП і працівники правоохоронних органів знімають номерні знаки "Лексуса" СА 0005. Таксисти, які під'їхали до місця аварії підтвердили, що цю машину постійно бачили біля прокуратури і на ній їздить Гармаш. На місце ДТП з'їхалися працівники прокуратури, міліції, усі шепталися по телефонах і нічого більше не робили. Я звернувся до слідчого ДАІ і по телефону до чергового, щоб вони зафіксували факт зняття номерного знаку. Півтори години ніхто не проводив ніяких дій по встановленню причин аварії, - розповідає опозиціонер. - Рядові працівники ДАІ пояснили, що їм заборонили робити якісь дії, цим займатиметься  прокуратура,  оскільки одним з учасників ДТП є працівник цієї служби. Лікар швидкої, яка забирала водія Лексуса, спершу сказав, що чоловік п'яний, а вже через 15 хвилин заперечив і сказав, що з ним все нормально. На підтримку водія Ланоса приїхало чимало друзів, я також викликав групу черкащан, які виступають проти свавілля правоохоронних органів. Але всі прийшли до висновку, що справу намагатимуться зам'яти".

 

 

Зараз ви читаєте новину «Екс-прокурор Черкащини скоїв ДТП й перевернувся на "Лексусі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути