четвер, 03 січня 2013 10:03

Двоє людей загинули на новий рік

Двоє людей загинули на новий рік
Фото: credo-ua.org

1 січня в райцентрі Кам'янка на Черкащині автомобіль Ніссан "Прем'єра" злетів з дороги при в'їзді в місто. Після зіткнення з березою живий залишився водій -  власник автомобіля 40-річний Віталій Мазуренко. Двоє сусідів загинули на місці.

"Близько дев'ятої години ранку я їхав на роботу,  біля машини лежали вже накриті два трупи,  розбита іномарка фактично розплющилась правим боком  об дерево" - розповів кам'янчанин Микола Нечиталюк.

Чоловіки до ранку зустрічали новий рік. Близько сьомої години виїхали до придорожнього кафе "Вдали от жен" випити кави. Кафе знаходиться за 2 кілометри від міста, на трасі Сміла-Знам'янка. За годину,  повертаючись до райцентру, злетіли зі слизької траси й правим боком врізались у дерево. Двоє пасажирів ? 35- річний Юрій Пляченко і 38-річний Володимир Муров загинули на місці. Водій отримав  переломи ніг. Його від загибелі врятувала подушка безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Двоє людей загинули на новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути