понеділок, 01 вересня 2014 00:40

Донецьк потряс потужний вибух, нібито вибухнула нафтобаза - ЗМІ

Донецьк потряс потужний вибух, нібито вибухнула нафтобаза - ЗМІ
Фото: скріншот з Youtube

Вчора, 31 серпня, Донецьк потряс потужний вибух, відгомони якого були чутні у всіх районах мільйонного міста. Користувачі соцмереж пишуть, що о 19.15 по всьому місту "здригнулися будинки", вибухова хвиля поширилася далеко за межі мікрорайону Лідіївка, де було виявлене джерело вибуху.

За попередньою інформацією, в результаті артобстрілу вибухнула нафтобаза. На даний момент в мережі викладено відео, де зафіксовано небачений раніше жителями Донецька стовп диму у вигляді гриба.

У той же час у Донецьку після тривалих артобстрілів на вулиці Слєпньова снарядом був перебитий газопровід. Силою удару вибило скло в двох житлових 9-поверхівках, повідомляє мерія Донецька. За повідомленням міської ради, обстановка в Донецьку напружена. Всюди чуються звуки артилерійських залпів.

Крім того, в результаті постійних обстрілів порушена робота Північного водопровідного вузла, що належить комунальному підприємству "Донецькміськводоканал".

Незважаючи на інтенсивну роботу протягом цілого дня службовців енергомережі з відновлення близько 30 трансформаторних підстанцій, знеструмлено ще 11.

Зараз ви читаєте новину «Донецьк потряс потужний вибух, нібито вибухнула нафтобаза - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути