понеділок, 24 лютого 2014 19:30

Будинок "ягуарівця" закидали коктейлями Молотова
1

У ніч проти 24 лютого "коктейлями Молотова" закидали будинок командира калинівського підрозділу "Ягуар" Олега Плахотнюка.

Він мешкає із дружиною, дітьми та бабусею у місті Калинівка Вінницької області.

"Близько другої ночі я почув шум та удари на подвір'ї будинку, де проживаю. Невідомі кинули дві пляшки із запальною сумішшю. Розбили вікно, на щастя, ніхто не постраждав, нічого не згоріло", - розповів Олег Плахотнюк.

Будинок Плахотнюка знаходить у центрі Калинівки по вулиці Першотравневій. Його дружина Тетяна працює бібліотекарем у "Ягуарі". Донька працює в банку, син в охоронній службі. За словами сусідів, сім'я не має великих статків.

"Вони, щоб економити газ, буржуйку в хаті поклали, - розповідає сусід Борис Гиренко. - Це аж якось дивно, що керівник спецпідрозділу так живе. А взагалі наші "ягуарівці" - хлопці спокійні, вони контролюють порядок у місті. Ніколи не бачив, щоб робили якісь безчинства".

Нагадаємо, чотирьох бійців калинівського "Ягуару" розпізнали на відео, як вони катували на снігу та морозі роздягнутого наголо козака — Михайла Гаврилюка. Двоє роздягали, третій відрізав козацького чуба. Плахотнюк за всім мовчки спостерігав. Спецпідрозділ "Ягуар" пробув у столиці майже три місяці. У Вінницю бійці повернулися близько 11 вечора, у п'ятницю, 21 лютого. Євромайданівці уже чекали спецпризначенців. Утворили живий "коридор ганьби", тримали в руках траурні стрічки та вінки. Бійці мовчки виходили з автобусів під вигуки "Ганьба" та "Вбивці".

"Люди вам не пробачать, що ви наробили. Убивали в Києві цвіт нації. Катували тих, хто витягнув державу з ями і звільнив від бандитів, - кричали люди. - Так познущалися над людиною, яка вам нічого не зробила". Олег Плахотнюк запевнив, що має докази про непричетність своїх бійців. "Я маю відео, чітке і якісне, на якому від початку й до кінця добре видно, що мої хлопці не катують Гаврилюка", - сказав Плахотнюк.

Зараз ви читаєте новину «Будинок "ягуарівця" закидали коктейлями Молотова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути