четвер, 10 жовтня 2013 15:46

"Доки виродки у мундирах будуть нас гвалтувати і калічити?" - у Львові черговий скандал із міліцією

"Міліцію за грати" - знову кричали сьогодні під Львівським обласним управлінням міліції. Громадська компанія "Платформа вільних людей" організувала пікет як наслідок гучної справи із побиттям працівниками міліції 1 жовтня 28-річного єврея Дмитра Флекмана.

За свідченням потерпілого, його зловили на вулиці, забрали у міське управління, тримали там 6 годин.

"Били, вимагали 10 тисяч доларів, - розповідає Дмитро. - Потім суму зменшували, просили купити їм комп'ютер та принтер. Коли дізналися мою національність, почали ще більше катувати. Один із з них розстібнув штани та помочився на мене. Коли я вийшов з райвідділку, втратив свідомість. У мене численні побої, є висновки медиків. Я не хочу мовчати. Я закликаю кожного нічого не платити міліції ніколи. Завдяки тому, що ми навчили їх своїми подачками на гроші, вони починають це вимагати. За 28 років ніякого спілкування з міліцією у мене не було".

Флекман має власне підприємство з торгівлі, зареєстроване у Польщі.

Як тільки пікетувальники розгорнули свої плакати, начальник обласної міліції Олександр Рудяк вийшов із управління, сів у авто та поїхав. На пікет вийшли кільканадцять міліціонерів. Слухали, що кричать пікетувальники.

"Деморалізована міліція одержима своєю безкарністю і є головним агресором проти народу. Вони продовжують статевий ґвалт і фізичне насильство над мирним населенням. Ми не віримо жодному слову офіцерської присяги, остерігаємось синіх мундирів і зневажаємо міліцейське начальство. 1 жовтня вони знову познущалися над львів'янином. А коли дізналися його національність, то в кращих традиціях гестапо вчинили звірство над людиною. Міліція ні на що не здатна, окрім як гвалтувати, бити та обкрадати. Ми вимагаємо звільнити начальника львівської міліції та начальника карного розшуку львівської міліції, справедливо покарати усіх винних у насильстві над Дмитром Флекманом", - зачитав звернення Любомир Пелех із Платформи.

"Міліція, ви з народом чи проти нас?!" - кричали пікетувальники.

За даними міліції, у Флекмана на час затримання було вилучено флакони від очних крапель, у яких була наркотична речовина "Бупренорфин". За фактом зберігання наркотичної речовини порушено кримінальне провадження.

Напередодні начальник львівської обласної міліції Олександр Рудяк заявив, що в разі, якщо факт побиття Дмитра Флекмана в міліції не підтвердиться, то проти нього можливо відкриють кримінальне провадження через надання умисно неправдивих свідчень та буде подано до суду за наклеп. Светр Дмитра зараз перебуває на експертизі. На ньому шукають сечу міліціонерів.

Рудяк додав, що під час перебування Дмитра Флекмана в міському управлінні міліції, там було двоє понятих, взятих з вулиці, і одна цивільна особа, яка проводила інтернет. Начальник додав, що готовий перевірити міліціонерів, яких обвинувачує Флекман, на детекторі брехні.

Зараз ви читаєте новину «"Доки виродки у мундирах будуть нас гвалтувати і калічити?" - у Львові черговий скандал із міліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

66

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути