Ексклюзиви
вівторок, 17 червня 2014 10:46

Для АТО міліція створила 30 підрозділів спецпризначенців

Для АТО міліція створила 30 підрозділів спецпризначенців
Фото: sled.net.ua

В Україні створено 30 спецпідрозділів МВС особливого призначення, загальною чисельністю 5660 осіб, повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Всього ж по країні створено і перебувають на різному ступені готовності (від прямої участі в АТО до стадії формування) 30 спецпідрозділів МВС особливого призначення по всій країні. З загальною планової чисельністю 5660 осіб, з яких вже близько 3000 осіб проходять службу", - написав він на своїй сторінці в Facebook у понеділок ввечері.

За даними міністра, у Вінницькій області створено батальйон "Вінниця", Волинській - рота "Світязь", Дніпропетровській - батальйон "Дніпро-1", батальйон "Артемівськ", батальйон "Січеслав", батальйон "Шахтарськ"; Луганській - батальйон "Луганськ-1"; Запорізькій - батальйон "Скіф"; Івано-Франківській - батальйон "Івано-Франківськ"; Київська - батальйон "Київщина", батальйон "Миротворець", батальйон "Азов"; м. Київ - батальйон "Київ-1", батальйон "Золоті ворота", батальйон "Січ", рота "Київ-2"; Кіровоградська - батальйон "Кіровоград"; Львівська-батальйон "Львів"; Миколаївська-батальйон "Миколаїв"; Одеська - батальйон "Шторм", Полтавська - батальйон "Полтава", рота "Кременчук"; Сумська - батальйон "Суми"; Тернопіль - батальйон "Тернопіль"; Харківська - батальйон "Слобожанщина", батальйон "Харків-1", рота "Харків-2"; Херсонській - батальйон "Херсон"; Хмельницька - рота "Богдан"; Чернігівська - батальйон "Чернігів".

"Робота зі створення цих підрозділів з нуля - дуже не проста, і в кадровому розумінні, і в матеріальному, і в контексті поєднання цього нового з архаїчною системою МВС. Але просуваємося вперед хорошими темпами. Від допомоги і слушної поради не відмовлюся, від порожнього критиканства - годі, шкода часу - його і так в режимі військового, по суті, положення, майже немає", - додав міністр.

 

Зараз ви читаєте новину «Для АТО міліція створила 30 підрозділів спецпризначенців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути