Ексклюзиви
пʼятниця, 20 квітня 2012 11:35

Директора "Rozetka.Ua" можуть посадити на 10 років, а магазин почне працювати з понеділка

Директора "Rozetka.Ua" можуть посадити на 10 років, а магазин почне працювати з понеділка
В ДПС не називають прізвище того, хто є директором ТОВ "Rozetka.Ua". Фото: segodnya.ua

Представники Державної Податкової Служби (ДПС) сьогодні в Києві під час прес-конференції заявили, що стосовно директора ТОВ "Rozetka.Ua" порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 212 Кримінального Кодексу України (Ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах). За цією статтею, обвинуваченому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

В ДПС не називають прізвище того, хто є директором ТОВ "Rozetka.Ua", посилаючись на таємницю слідства. Але дали зрозуміти, що мова не йде про якусь підставну особу, а про тих, хто публічно відомий в ролі директора компанії, пише Судово-юридична газета.

У той же час в ДПС повідомили, що в тому випадку, якщо обвинувачений оплатить податкову заборгованість перед державою і покриє принесений збиток, то кримінальну справу буде закрито.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магазин Rozetka.ua ухилився від сплати податків на суму 8 млн гривень?

Інтернет-магазин Rozetka.Ua має намір відновити доставку замовлень з наступного тижня, говориться в повідомленні магазину на офіційній сторінці в Facebook.

"Шановні користувачі, відвантаження замовлень ми зможемо почати виконувати з понеділка-вівторка, можливо раніше. У першу чергу будемо обслуговувати замовлення з передоплатою", - зазначено в повідомленні, пише Інтерфакс-Україна.

Нагадаємо, що в результаті перевірки ДПС встановлено, що посадові особи компанії ТОВ "Rozetka.Ua" ухилилися від сплати ПДВ в розмірі понад 7 млн грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Директора "Rozetka.Ua" можуть посадити на 10 років, а магазин почне працювати з понеділка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути