пʼятниця, 30 вересня 2011 16:00

Діти під час гри в "даішників" побили на Рівненщині велосипедиста

Діти під час гри в "даішників" побили на Рівненщині велосипедиста

У райцентрі Сарни на Рівненщині троє дітей під час гри в дорожну автоінспекцію зупинили 10-річного велосипедиста. Його побили за те, що на велосипеді не було катафотів, номерного знаку та їхав без шолома.

"Граючись на вулиці, троє малолітніх хлопців побачили, що на велосипеді до них наближається 10–річний Іван. Взявши в руки палиці, почали зупиняти однолітка уявним жезлом. Зупинивши "порушника", висловили претензії та попередили, що наступного разу застосують до нього покарання у вигляді штрафу. Мовляв, у велосипедиста не було катафотів, номерного знаку та їхав без шолома. Потім під час сварки хлопці побили велосипедиста", - розповіла Тетяна Маринчук із відділу кримінальної міліції у справах дітей обласного УМВС України.

Після спілкування з юними правоохоронцями хлопець опинився в травмпункті райлікарні. В нього були синці та забої.

"Звісно, приємно, що імідж працівників міліції зростає, і діти в своїх іграх імітують роботу правоохоронця. Але цього разу ігри дітей закінчилися для їхніх батьків покаранням - їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків", - додав начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей обласного УМВС Олексій Лозян.

Зараз ви читаєте новину «Діти під час гри в "даішників" побили на Рівненщині велосипедиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути