вівторок, 09 серпня 2016 15:19

Депутат напідпитку влаштував ДТП
4

Депутат Рівненської обласної ради Олександр Данильчук потрапив у ДТП. За попередньою інформацією, він не впорався з керуванням і врізався в щит. Аварія сталася близько 5-ї ранку 9 серпня. Про це повідомляє "Новий регіон 2".

"Викликали поліцію працівники АЗС, які почули сильний гуркіт. "Мерседес" депутата врізався в рекламну конструкцію АЗС, зачепив білборд, а потім в'їхав у кущі. При цьому Данильчук заперечував, що був за кермом. Він відмовлявся проходити алкотестер та огляд на стан сп'яніння в медичному закладі. Приїхав ще один чоловік, який стверджував, що саме він вів машину. Однак ця людина плуталася у свідченнях і не могла чітко описати подію і точний час скоєння ДТП", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пограбували квартиру екс-міністра оборони

Патрульні склали адмінпротоколи саме на депутата, бо його одного побачили у пошкодженій машині. Крім того, є свідчення працівників АЗС та записи із нагрудних камер патрульних. Винуватість депутата будуть доводити в суді.

Зараз ви читаєте новину «Депутат напідпитку влаштував ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути