субота, 24 травня 2014 21:28

ЦВК дозволила членам ОВК на Сході України не проводити вибори - джерело

ЦВК дозволила членам ОВК на Сході України не проводити вибори - джерело
Фото: uapress.info

На 19:00 24 травня в один із 5 окружних виборчих комісій не надійшли бюлетені для голосування на виборах президента, а представникам двох окружкомів ЦВК офіційно дозволив завтра не виходити на роботу у зв'язку з погрозами. Про це розповіло джерело в одній з ОВК Донецька.

"Станом на даний момент бюлетенів немає. В окружні комісії вони не надходили... Членам 41 і 42 окружних виборчих комісій Центральна виборча комісія дозволила завтра не виходити на роботу", - сказав співрозмовник.

За словами джерела, це рішення пов'язане з численними погрозами, які надходять на їх адресу з боку активістів самопроголошеної Донецької народної республіки.

Крім того, стало відомо про напад, в ході якого була побита одна з представників ОВК в Донецьку. На даний момент немає підтвердження, що в Донецьку в неділю відкриється хоча б один виборчу дільницю.

Між тим, сьогодні голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута запросив жителів області на вибори і запевнив, що зробить все від нього залежне, щоб голосування відбулося.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК дозволила членам ОВК на Сході України не проводити вибори - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути