четвер, 09 серпня 2012 11:48

Чоловік влаштував стрілянину в столичному Центрі видачі паспортів

Чоловік влаштував стрілянину в дворі Міжрегіонального центру видачі паспортних документів, що в столичному мікрорайоні Бортничі, на вул. Леніна, 64.

О 10.15 чоловік вийшов злий на ганок установи, матюкався. Витяг пістолет із чорної шкіряної сумки, яка висіла в нього на плечі. Після слів "Скільки можна, я вже п'ятий раз сюди приходжу" вистрілив у землю. Люди полякалися, жінки пищали, всі забігли в приміщення.

До стрілка відразу підбігли троє чоловіків із черги. Один із них вибив ногою пістолет, інший зняв свого паска, і зв'язав ним зловмисникові руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кіровограді молодики розстрілювали перехожих зі страйкбольної рушниці

Через 10 хвилин приїхала міліція.

Чоловік, на вигляд 40 років, спортивної статури. Одягнений у джинси, майку, на шиї - масивний золотий ланцюг. Просить витягти ліки з сумки.

Каже, що погарячкував, не стріляв у людей.

"Злочинець за підробленим внутрішнім паспортом прийшов робити закордонний. Працівники виявили невідповідність у документі. Він стояв та чекав на видачу паспорта, у цей час вистрілив у землю. Наші працівники його затримали. Цей чоловік приходив до нас вперше", - розповів Gazeta.ua співробітник Центру видачі паспортів.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік влаштував стрілянину в столичному Центрі видачі паспортів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути