субота, 02 травня 2015 17:51

"Чорні чоловічки" до сепаратистів: Кожна падлюка отримає порцію свинця

"Чорні чоловічки" до сепаратистів: Кожна падлюка отримає порцію свинця

У мережі з'явилося відеозвернення харківських "чорних чоловічків" до мешканців міста та сепаратистів. Першим бійці обіцяють захистити Харків від окупантів та диверсій, останнім - погрожують відплатою за терор.

"Харків'яни, напередодні так званих "травневих свят" всі ми відчуваємо певну тривогу. Всі ми знаємо, з чим це пов'язано: насамперед - це майже рік провокацій з боку проросійських бойовиків в Харкові. Теракти, диверсії, неодноразові побиття харків'ян - все це стало частиною життя міста. Так ось, напередодні цих тривожних днів, ми, Чорні Чоловічки, нагадуємо Вам: тут, у Харкові, ми будемо всіляко присікати будьякий безлад, спрямований на розхитування ситуації.

Сепаратисти і проросійські виродки, знайте, поки ми в місті, можете навіть і не сподіватися на перемогу! Ваш терор не злякав харків'ян і ми готові чинити опір. Більше того, ми будемо полювати на кожного з вас! Відплата вже не за горами і кожна тварина отримає свій свинець", - сказали чоловічки.

Нагадаємо, у квітні минулого року у Харкові з'явились "чорні чоловічки", діяльність яких була спрямована проти сепаратизму "зелених чоловічків".

Зараз ви читаєте новину «"Чорні чоловічки" до сепаратистів: Кожна падлюка отримає порцію свинця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути