середа, 01 жовтня 2014 11:34

Бойовики "відкрили полювання" на волонтерів, які працюють у зоні АТО — штаб

Бойовики "відкрили полювання" на волонтерів, які працюють у зоні АТО — штаб
Фото: garmata.org

Терористи намагаються зірвати волонтерський рух. Про це йдеться на офіційній сторінці прес-центру АТО в Facebook.

"Бойовики своїми діями вже неодноразово підтверджували факт роботи під керівництвом військових фахівців Російської Федерації у інформаційній війні. Зокрема, зараз відзначається низка акцій, які не схожі на стиль роботи простих терористів", - йдеться в повідомленні.

Як заявив начальник групи інформаційно-психологічних операцій штабу АТО полковник Анатолій Кравчук, нещодавно терористи повернулися до акцій з перевдяганням у форму українських військових для проведення показових розстрілів мирних жителів, бажано "під камерами" російських "чесних новин".

"Тепер бойовики "відкрили полювання" на волонтерів, які працюють у зоні АТО, допомагаючи українським військовослужбовцям. Особливо це стосується волонтерських груп, що знаходяться в районі міста Маріуполя", - відзначили в штабі.

За словами Кравчука, для виявлення та фізичного знешкодження волонтерів сформовані спеціальні диверсійно-розвідувальні групи, що малоймовірно без участі російських фахівців з Головного розвідувального управління Генштабу РФ. Метою діяльності ДРГ є призупинення волонтерського руху в зоні АТО шляхом залякування.

"Цю інформацію ми надаємо в цілях попередження і застереження волонтерів, що працюють наразі в зоні АТО", - підкреслив офіцер.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики "відкрили полювання" на волонтерів, які працюють у зоні АТО — штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути