четвер, 25 червня 2015 13:10

Бойовики 4 години поливали "Градами" район Маріуполя. Карта РНБО
3

Ситуація на Донбасі. 25 червня
Фото: mediarnbo.org
Ситуація на Донбасі. 24 червня
Ситуація на Донбасі. 23 червня

 Активні бойові дії в зоні антитерористичної операції тривають, противник порушує режим тиші практично на всіх напрямках. Близько третини усіх збройних провокацій бойовиків супроводжується використанням важкого озброєння.

Про це в ході брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"На Маріупольському напрямку противник здійснив потужний артилерійський обстріл наших позицій на схід від головного міста Приазов'я. Крім гармат різних калібрів, які дислокуються у селищі Саханка, бойовики вели вогонь із реактивних установок "Град-П". Обстріл розпочався у вечері і тривав близько 4 годин. Втрат не допущено, лінія фронту залишається незмінною.

На Донецькому напрямку обстановка залишається найбільш складною, там тривають мінометні обстріли наших позицій на захід від Донецька, на широкій ділянці від Мар'їнки до Авдіївки. Аналогічна ситуація на північ і захід від Горлівки, де перестрілки, переважно зі стрілецької зброї, тривали вчора весь вечір.

На Луганському напрямку вчора противник проявляв активність лише на сході області. У районі Щастя та Станиці Луганської бойовики провели мінометний обстріл наших позицій з високого правого берега Сіверського Донця, через що у Станиці Луганській пошкоджено газопровід і згорів приватний будинок", - розповів Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 4 години поливали "Градами" район Маріуполя. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути