Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2012 18:15

Автобус із журналістами проїжджав на червоне по зустрічній смузі

Автобус із журналістами проїжджав на червоне по зустрічній смузі
Фото з сайту ua.korrespondent.net

Сьогодні до Львова прилетів Президент України Віктор Янукович та президент УЄФА Мішель Платіні. Журналістів, які висвітлювали події, пов'язані з главою держави, катали містом, не дотримуючись жодних правил дорожнього руху.

Зважаючи на серйозність події, для представників ЗМІ виділили два великі автобуси. Транспорт журналістів супроводжував автомобіль ДАІ. Проте ДАІшники замість того, щоб дотримуватися правил дорожнього руху - всіляко їх порушували.

Зокрема близько 8 ранку кортеж, їдучи вулицею Любінською, перетнув вулицю Виговського на червоне світло. Також порушення відбувалися на вулиці Науковій, Степана Бандери, Кульпарківській, перехресті Виговського та Патона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через Януковича львів'яни не можуть потрапити на роботу

На вулиці Городоцькій поблизу Ряшівської, щоб не чекати поки загориться зелений, кортеж перетнув подвійну смугу і виїхав на зустрічну. Через це на вулиці Бандери ледь не сталася аварія. Білий легковик виїжджав на зелене світло, коли автобус із журналістами їхав на червоне.

"В Україні багато говорять про порушення правил дорожнього руху з боку автомобілістів. Але чомусь ніхто не задумується над тим, що порушення відбуваються і з боку водіїв, які перевозять, скажімо, журналістів на якісь події, - коментує ситуацію журналіст Володимир Пиріг. - Невже водії не задумуються про той факт, що, по суті, на їхній відповідальності - кілька десятків людських життів".

Зараз ви читаєте новину «Автобус із журналістами проїжджав на червоне по зустрічній смузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути