середа, 13 липня 2016 10:51

Акушерку вбив 17-річний хлопець
5

Поліція Кривого Рогу протягом доби розшукала вбивцю 45-річної співробітниці міського пологового будинку №1. Про це повідомляє kr24.com.ua.

Встановлено, що злочинцем є 17-річний житель села Радушне Криворізького району. Парубок проник у квартиру з метою пограбування, але не знав що господиня була вдома.
"Злочинець спробував втихомирити жінку, зв'язавши її шнуром від праски та хустками. Потім хлопець вирішив зґвалтувати свою жертву, але не розрахував свої сили і задушив її. Після всього вбивця виніс з кімнати цінні речі та гроші і втік із місця злочину", - повідомляє видання.

Слідчі Криворізького відділу поліції спільно з співробітниками карного розшуку встановили особу злочинця і вчора, 12 липня. Вбивця-ґвалтівник був затриманий. На сьогоднішній день він вже дав свідчення, які підтверджують його провину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний співробітник поліції охорони викрав машину з дівчиною

Як повідомлялося раніше, 11 липня в кімнаті гуртожитку по вул. Миколи Свитальського (раніше вул. Коротченко) у Кривому Розі на Дніпропетровщині був знайдений труп жінки з ознаками насильства.

Зараз ви читаєте новину «Акушерку вбив 17-річний хлопець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути