вівторок, 03 вересня 2013 11:18

Адвокат Дрижака звалює всю провину на коханця Крашкової і просить перенести суд в іншу область

Адвокат Дрижака звалює всю провину на коханця Крашкової і просить перенести суд в іншу область
Фото: vesti.ua

Адвокат одного з обвинувачених міліціонерів Євгена Дрижака - Володимир Клименко вважає, що побити Ірину Крашкову міг її коханець. А вона, щоб отримати гроші від ненависних їй міліціонерів, вирішила звинуватити їх.

Нагадаємо, у понеділок матеріали по "Врадіївський справі" Миколаївська обласна прокуратура передала до місцевого райсуду. Заступник прокурора Дмитро Єфименко сказав, що зібрано достатньо доказів провини підозрюваних у нападі та згвалтуванні Ірини Крашкової.

Однак слухання у справі можуть початися не раніше середини вересня. Адже адвокат одного з обвинувачених міліціонерів Євгена Дрижака - Володимир Клименко вже звернувся до Вищого спецсуду, щоб процес перенесли в іншу область. Клименко стверджує, що отримано шість висновків експертиз, які доводять, що на місці, вказаному постраждалою Іриною Крашковой, в автомобілі таксиста Рябіненко і на її одязі і тілі відсутні сліди біоматеріалу підозрюваних.

"Ще одна експертиза довела, що ніякого згвалтування не було, - говорить Клименко .- Так, її побили, але де докази, що це Поліщук, Дрижак або Рябіненко? Більше того, аналіз трафіків телефонних розмов говорить про те, що підозрюваний Поліщук не перебував на місці злочину, а був до 2 години ночі на дискотеці і здзвонювався звідти зі своїми друзями".

Клименко також стверджує, що дослідження трафіку розмов Крашкової свідчить про те, що вона не була в тих місцях, де її били і куди вона потім доповзла. "Вона сиділа на лавці, базікала зі своїм коханцем по телефону. До речі, він раніше сидів у в'язниці за звинуваченням "у заподіянні тяжких тілесних" - порізав людини. Є версія, що саме він побив Крашкову, а вона, щоб отримати гроші від ненависних їй міліціонерів, вирішила звинуватити їх", - доводить Клименко.

Представник Крашкової - Євген Стельмах запевняє, що звинувачення Клименко - тактика захисту. "Навіть якщо біозразків не було знайдено, це не означає , що згвалтування не було. Адже гвалтівники могли скористатися засобами контрацепції і приховати всі сліди". А правозахисник Едуард Багіров вважає заяву Клименко провокацією: "Він просто відпрацьовує свій гонорар і намагається зробити собі піар, який, як він думає, допоможе йому в кар'єрі. Він прекрасно розуміє, що його доводи нікчемні і аморальні".

Як дізналися "Вести" з джерел в Держпенітенціарній службі, адвокат Дрижака постійно пише прохання, щоб його підзахисного перевели зі звичайного в міліцейський корпус СІЗО. "Він зараз у двушці з ще одним колишнім міліціонером , але в цьому ж корпусі перебуває ватажок бандитів Василь Мар'янчук по кличці Вася-бухгалтер , - підтверджує Клименко. - Це кричущі порушення, адже відомо, що Мар'янчук замовляв розправи над правоохоронцями, зокрема, організував замах на слідчого Генпрокуратури Галину Климович. Я наполягав, щоб його перевели в інший корпус, але до мене не прислухалися".

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Дрижака звалює всю провину на коханця Крашкової і просить перенести суд в іншу область». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути