пʼятниця, 18 жовтня 2013 21:10

36 тисяч гривень вінничанка обміняла на серветки

36 тисяч гривень вінничанка обміняла на серветки
Фото: happy-giraffe.ru

Надзвичайна пригода трапилась у Вінниці 15 жовтня. Двоє молодих жінок обдурили 86-річну пенсіонерку на 36 тисяч гривень.

"Ганна Степанівна живе із чоловіком. Він інвалід війни, весь час його трусить. Жінка йшла із ринку, коли поперед неї з'явились незнайомки. Вони йшли аж до квартири старенької. Розповіли, що вони працівниці органів соціального страхування. Сказали, що в державі прийняли нову грошову реформу й гроші треба міняти на "нові", - розповіла старший інспектор сектору зв'язків з громадськістю обласної міліції Ірина Добровольська.

Бабуся без вагань винесла 36 тисяч гривень, які збирала не один десяток років. Натомість жінці дали конверт із "новими" грішми. Коли незнайомки пішли, пенсіонерка відкрила конверт. Там були паперові серветки. Викликали міліцію.

"Зіграло те, що незнайомки тримали у руках купи грошей й розповідали, що багато поміняли таким чином. А ще Ганна Степанівна по радіо нещодавно чула, що мінятимуть гроші. Але то стосувалось доларів. Жінка просто не дочула. Нам вона не казала, скільки віддала коштів. Думаю, що соромиться. Нині вона нікого не пускає на поріг, плаче, дідусь себе почуває ще гірше", - розповіла сусідка постраждалої Світлана Тищенко.

Зараз ви читаєте новину «36 тисяч гривень вінничанка обміняла на серветки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути