пʼятниця, 27 вересня 2013 15:42

35-річна жінка з Маріуполя забула свого сина в садочку на добу

35-річна жінка з Маріуполя забула свого сина в садочку на добу
Фото: o1.ua

Цими днями маріупольська міліція цілу добу шукала матір 6-річного хлопчика. Вона 23 вересня забула забрати дитину з дитячого садка.

За словами співробітника прес-служби Маріупольської міліції Вікторії Гуц, вихователі спочатку телефонували 35-річній матері, щоб прийшла за сином.

"Але її телефон був вимкнений. Тоді звернулись у соціальні служби, а вже звідти допомогу попросили у міліції. Правоохоронці через рідних і знайомих зниклої жінки шукали її місце знаходження. Тільки під кінець наступного дня вдалось з'ясувати, що жінка перебуває у знайомих. Напередодні вона пішла до них у гості, перехилила чарку і заснула", - сказала Гуц.

Працівники дитсадка зауважили, що така ситуація виникла вперше.

"Сама жінка визнає свою помилку, обіцяє виправитись. Вона ніде не працює, разом зі своїм громадянським чоловіком живе в орендованій квартирі. Утримує родину

її співмешканець", - зазначила Вікторія Гуц.

Хлопчик протягом цієї доби перебував у палаті інфекційного дитячого відділення.

"Спеціально для таких випадків обладнано окрему палату. Бо таке трапляється нерідко. Соціальні працівники відволікали хлопчика, щоб не згадував маму і не плакав. Але він поводив себе досить стримано, сильного шоку в нього не було від того, що відбувається. Тепер цю родину взяли на облік. Соцпрацівники будуть перевіряти і контролювати, як мати надалі виконує свої обов'язки", - підсумувала співробітник прес-служби міліції.

Зараз ви читаєте новину «35-річна жінка з Маріуполя забула свого сина в садочку на добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути