понеділок, 12 листопада 2012 08:46

25-річний житель Чернігівщини задушив 65-річну співмешканку

25-річний житель Чернігівщини задушив 65-річну співмешканку
Чергове застілля закінчилося сваркою через ревнощі. Фото: bezformata.ru

В Чернігівській області усього декілька годин знадобилося працівникам Бахмацького райвідділу внутрішніх справ, аби затримати 25-річного молодика, який у п'яному стані задушив свою 65-річну співмешканку. Причиною вбивства стала сцена ревнощів.

Повідомлення про смерть 65-річної місцевої жительки надійшло до чергової частини Бахмацького райвідділу міліції від сусідів. Для з'ясування всіх обставин події на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група в повному складі.

У помешканні потерпілої міліціонери знайшли тіло жінки зі слідами удушення та травмою голови. До пошуків убивці були мобілізовані усі наявні сили й засоби райвідділу. Досвідчені оперативники з'ясовували коло знайомств покійної, дільничні інспектори провели подворові обходи.

Оперативники після спілкування з сусідами загиблої одразу отримали обґрунтовані підстави підозрювати у вбивстві співмешканця. Сусіди розповіли міліціонерам про те, що загибла жила з 25-річним співмешканцем. Чоловік приїхав з іншої області, жив у родичів, а потім познайомився з жінкою, яка була на 40 років його старша і перейшов до неї жити. Молодик ніде не працював, пара жила на одну пенсію жінки, горілку регулярно пили обоє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одесит розстріляв колишнього чоловіка своєї жінки просто на вулиці

Чергове застілля закінчилося сваркою через ревнощі. Захмелілий і розлючений чоловік вдарив свою співмешканку молотком по голові, а коли жінка впала на підлогу, задушив її подушкою. Забравши з кишені вбитої 10 грн., а з двору господарства алюмінієвий посуд і велосипед, пішов до свого знайомого продовжувати гулянку.

Коли до молодика прийшло усвідомлення того, що він накоїв, він повернувся в будинок, забрав мисливську зброю, набої та втік.

Міліціонери розуміли, що убивця намагатиметься утекти, тому перекрили всі шляхи для відступу, в тому числі вокзали. Заходи дали позитивний результат: утікача затримали в сусідньому селі. Чоловік відпиратися не став і одразу зізнався у скоєному.

Наразі зловмисника затримано, він поміщений до слідчого ізолятора. Порушено кримінальну справу за ч.1 та ч.2 ст.185 (крадіжка), ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «25-річний житель Чернігівщини задушив 65-річну співмешканку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути