пʼятниця, 25 січня 2013 13:03

24-річний ужгородець вбив вуличного співака і труп покинув біля прокуратури

24-січня на вулиці Уральській в Ужгороді знайдено тіло 13-річного Степана Баджо, який зник ще 14 січня. За кілька годин міліціонери затримали вбивцю - 24-річного ужгородця Арсена Т.

"Циганський хлопчик зник ще 14 січня. За словами його сестри, того дня він відпросився у родичів в Інтернет-клуб. Додому не повернувся. Спершу роми самотужки шукали хлопця, згодом, коли пошуки не дали результату, заявили про зникнення до міліції", - розповіла співробітник відділу по зв'язках з громадськістю Ужгородського міського відділу УМВСУ в Закарпатській області Діана Дорогій.

Тіло Степана Баджо лежало у мішку в колодязі на пустирі неподалік міської прокуратури та міськради. На тілі хлопця виднілися сліди насильницької смерті.

Наразі правоохоронці допитують Арсена. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 ч. 2 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

За однією з версій, 14 січня близько о пів на одинадцяту ночі Степан Баджо посварився з Арсеном. Після цього старший вдарив меншого металевим прутом. Коли той знепритомнів, засунув його у каналізаційний колодязь, розташований неподалік. За іншою версією, до всього, Арсен ще й зґвалтував Степана.

Степан Баджо відомий ужгородцям тим, що багато років поспіль розважав їх співом та грою на гітарі в центрі міста.

Арсен Т. раніше був судимий.

Зараз ви читаєте новину «24-річний ужгородець вбив вуличного співака і труп покинув біля прокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути