четвер, 30 серпня 2012 10:28

20-річну дніпропетровчанку зґвалтували і хотіли спалити

20-річну дніпропетровчанку зґвалтували і хотіли спалити
Ґвалтівників відпустили на волю. Фото: news.am

20-річну дніпропетровчанку ґвалтували, душили, а потім хотіли спалити двоє чоловіків. Надзвичайна подія сталася 11 серпня о 18.00. Про це розповіла сама потерпіла. На наступний ранок після події дівчина звернулася до медиків, проте обстеження змогла пройти тільки через 4 дні, пише Сегодня.

"У Бабушкінському райвідділі міліції теж довго не хотіли приймати заяву. Спочатку затримали одного ґвалтівника, а потім мені сказали, що їх обох затримали. І зрештою вони обидва на волі, їх відпустили. Через дівчину брата одного з ґвалтівників вони запропонували мені зустрітися і пропонували 5000, щоб я забрала заяву, але я відмовилася - хочу, щоб їх покарали. Пізніше слідчий Євген Білогубов подзвонив мені, щоб я принесла одяг, в якій була в день зґвалтування. У себе в паперах він зазначив, що забрав її, а мені ніякого документа про це не дав. Сказав "зараз прийду" і з тих пір не можу його ніде знайти, трубку він не бере. А в міліції сказали, що в порушенні справи за моєю заявою мені відмовили", - розповіла дівчина і продемонструвала на своєму тілі кілька великих опіків і саден.

У прес-службі облМВС відповіли, що поки не знають про цей випадок, але пообіцяли розібратися.

Зараз ви читаєте новину «20-річну дніпропетровчанку зґвалтували і хотіли спалити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути