пʼятниця, 03 березня 2017 18:29

20 дітей отруїлися невідомою речовиною на уроці хімії

20 дітей отруїлися невідомою речовиною на уроці хімії
health.unian.ua

На Волині в школі діти масово потруїлися невідомою речовиною під час уроку хімії. Госпіталізували 20 учнів і вчительку. Загалом евакуювали 108 осіб - 23 дорослих і 85 дітей. Сталося це сьогодні, 3 березня, у селі Лудин Володимир-Волинського району.

Про це повідомляє "УНІАН".

"Спершу до лікарні з гострим отруєнням потрапили 12 учнів. Згодом кількість потерпілих почала зростати до 21 особи. На допомогу виїхала оперативно-штабна бригада медицини катастроф. Медики обстежили решту дітей. Нині потерпілі в стані середньої тяжкості. У них діагностували біль у животі, блювоту, підвищену температуру. Навчання у школі припинили. На місці працюють рятувальники", - розповів головний лікар Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олег Куц.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 футболісток отруїлися на змаганнях

Поліція розпочала перевірку за фактом масового отруєння школярів. Відомості внесли до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження. Мова йде про неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей.

У Дніпрі в одній із шкіл Шевченківського району семеро дітей отруїлися газом. Постраждалих забрали до лікарні. Дев'ятикласник приніс до школи газовий балончик "Перець-16". У коридорі його розпилив.

Зараз ви читаєте новину «20 дітей отруїлися невідомою речовиною на уроці хімії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути