вівторок, 03 вересня 2013 10:02

19-річного сина депутата, який збив людину на зебрі, взяли під варту

19-річного сина депутата, який збив людину на зебрі, взяли під варту
Фото: atn.ua

19-річного сина депутата Хмельницької облради Дмитра Червонюка, який на смерть збив 26-річного хлопця на переході, взяли під варту.

Таке рішення прийняв Апеляційний суд Хмельницької області, задовольнивши скаргу обласної прокуратури з приводу обрання водієві запобіжного заходу у вигляді застави в 70 тис. грн.

Як йдеться у рішенні суду, "мета тримання під вартою у даній справі є способом запобігання підозрюваного ховатися від досудового розслідування, вчиняти інші кримінальні правопорушення та незаконно впливати на свідків у цьому кримінальному провадженні". Під вартою Червонюка будуть тримати до 19 жовтня 2013 року включно.

У суді Червонюк визнав себе винним у смерті хмельничанина Олега Крушельницького і попросив вибачення у батьків загиблого.

Нагадаємо, у Хмельницькому 19-річний водій Toyota Rav4 Дмитро Червонюк на високій швидкості збив на пішохідному переході 26-річного Олега Крушельницького. Як стало відомо, Червонюк є сином депутата Хмельницької обласної ради шостого скликання, президента Асоціації приватних підприємців "Едельвейс" Галини Червонюк і депутата Хмельницької обласної ради п'ятого скликання, власника Рівненського льонокомбінату Олега Червонюка.

Начальник Хмельницького міськвідділу міліції Василь Птащук повідомив , що водій позашляховика Червонюк керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «19-річного сина депутата, який збив людину на зебрі, взяли під варту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути