середа, 18 квітня 2012 09:43

15-річний кримчанин побив і зґвалтував жінку

15-річний кримчанин побив і зґвалтував жінку

15-річний підліток з Криму з 40-річним спільником намагалися обікрасти свою знайому. Після того, як вона відмовилася віддати злодіям цінні речі та гроші, молодий хлопець познущався з жінки та зґвалтував її неприроднім способом. Про це пише УНН.

Потерпіла і зловмисники проживають в одному районі і добре знайомі між собою. Незважаючи на різницю у віці, представники сильної половини - 15-річний підліток і 40-річний чоловік неодноразово разом випивали, знаходячи спільні теми для розмови.

Увірвавшись вночі у нетверезому стані до 50-річної знайомої в дім, підозрювані довго знущались над господаркою, вимагаючи гроші. На пояснення потерпілої про те, що в неї нічого немає, зловмисники били її палицею, погрожували повісити на люстрі. Так і не добившись бажаного результату, молодший із зловмисників зґвалтував жінку неприродним способом, після чого обидва пішли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі дівчину зґвалтував і вбив однокласник

З переламаними ребрами потерпіла добралася до своєї родички і звернулася за допомогою. Остання негайно повідомила про подію в міліцію. Через кілька годин місце знаходження підозрюваних було встановлено, а самі вони були затримані.

На сьогоднішній день зловмисники заарештовані, їм пред'явлено звинувачення за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України, поєднаний з проникненням у житло. Після необхідних експертиз буде вирішено питання про перекваліфікацію складу злочину на ч.4 ст.187. Неповнолітньому також буде інкримінована ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України.

 

Зараз ви читаєте новину «15-річний кримчанин побив і зґвалтував жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути