четвер, 29 вересня 2016 17:36

11-й день шукають зниклу 13-річну дівчинку

11-й день шукають зниклу 13-річну дівчинку

13-річна Яна Тараніна із села Дмитрівка Софіївського району Дніпропетровської області зникла ввечері 18 вересня. Пішла з дому і не повернулася. Востаннє говорила по телефону із матір'ю о 22:15.

"Яночку ми лишили глядіти молодших братиків та сестер. У мене 6 дітей, Яна друга. Я поїхала на дачу, поратися на городі. Сім'я велика, багато треба готувати консервації на зиму. Старший син, йому 17 років, був у ту ніч на роботі. Увечері в неділю я подзвонила Яні. Вона сказала, що менші готові на завтра у школу. Покупалися, повечеряли. Готові спати", - розказує Gazeta.ua мама дівчинки, Катерина Тараніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У горах другий тиждень шукають зниклого туриста

Коли бабуся навідалася вранці, дівчинки вже не було вдома.

"Бабуся приходить кожного ранку, приносить бутерброди на сніданок. У понеділок прийшла о пів на сьому. Відвела до школи молодших. В обід ми уже серйозно стривожилися, де дочка. Поліція кілька разів опитувала усіх жителів у селі. Ніхто не знає, не чув нічого. Телефона вона не взяла, ні грошей, ні посвідчення. Як вона могла вийти вночі, якщо боїться темряви? Недавно у неї появилась знайома Юля, ровесниця. Юля випиває із батьками, розпусні фотографії виставляє в соцмережах. Моя дочка ніколи б такого не зробила, вона пристойна дівчинка, спокійна. Поліція була у Юлі вдома, перевірили усе, розпитували, але вона теж нічого не знає", - плаче Янина мати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підліток дивом вижив від удару потяга, коли рятував товариша

Мати дівчинки каже, що, мабуть, Яна просто боїться повертатися.

"Вона заходить у цей час на свою сторінку у соцмережі. Ніхто, крім неї, пароля не знає. Я не пускаю її на дискотеки по ночах. Як можна за 20 км відпустити дитину в бар, як там страшне робиться? Якось старший син пішов на вечірку і довго не відповідав, коли я дзвонила йому. Поставила його в куток за це на півгодини."

Сільський голова Дмитрівки розказує про сім'ю, що Тараніни характеризуються позитивно.

"Мати не курить, не випиває, не кричить на дітей. Сім'я багатодітна, жінка виховує дітей сама. Багато працює, дбає, щоб усе у дітей було. Старший син учиться в ліцеї заочно, пішов працювати на базу, щоб помагати матері. Яна теж помічниця, дбайлива, у школі все встигає. Усі в селі шоковані. Сподіваємося, що дівчинка у безпеці. Молимось, аби вона швидше повернулася додому", - говорить керівник сільради.

Як повідомляють у поліції, дівчина була одягнена у в'язану кофту, спортивні штани та сандалі. На вигляд дівчинці 13-14 років, зріст 150-155 см. Очі карі, обличчя овальне, смугляве, волосся довге, каштанового кольору.

Рідні просять, якщо хтось знає, де може бути Яна, повідомити їм про це за телефонами 068 74 03 091 або 095 45 40 874 (мама Катерина Таранина), а також у поліцію за такими номерами (05692) 3 68 75, 067 708 38 24, 063 641 48 49 або 102.

Зараз ви читаєте новину «11-й день шукають зниклу 13-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути