вівторок, 19 березня 2013 03:39

Депутат скоїв наїзд на 7-річного хлопчика

Депутат скоїв наїзд на 7-річного хлопчика
Фото: 0654.com.ua

Водієм авто "Шкода-Октавіа", який в минулу п'ятницю близько 9 години ранку на перетині вулиць Гоголя та Героїв Аджимушкая в районі пішохідного переходу скоїв наїзд на 7-річного хлопчика, є депутат - "регіонал" Київської райради Сімферополя Віктор Маулін.

Інформація про депутата розміщена на офіційному сайті райради, передає сайт "Крим.Коментарі". Згідно біографічної довідки, Маулін є членом Партії регіонів і вже понад 10 років беззмінно працює начальником ЖЕУ-2 Київського району.

Як повідомляв сайт "Крим.Коментарі", 15 березня близько 9 години ранку на перетині вулиць Гоголя та Героїв Аджимушкая в районі пішохідного переходу в місті Сімферополі автомобіль "Шкода-Октавіа", під керуванням 59-річного чоловіка, скоїв наїзд на 7-річного хлопчика. Отримані дитиною тілесні ушкодження виявилися несумісними з життям, хлопчик помер у реанімаційному відділенні дитячої клінічної лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальний процес. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років. Сам водій пояснив, що віз дружину на роботу, швидкість не перевищував, і поява дитини на дорозі для нього було несподіванкою.

/media/video/487930/1_487930.mp4

Зараз ви читаєте новину «Депутат скоїв наїзд на 7-річного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути